ZIN AAN DIDGE 26 mei ‘21

Tijdens deze cursus leer je de basis van het didgeridoo spelen. Deelnemers leren de grondtoon van de didgeridoo aan te blazen. Daarnaast gaan we aan de slag met stem en ritmes. Verder is er veel aandacht voor de circulaire ademhaling!

Het didgeridoo spelen met de “circulaire” ademhaling is een bijzondere techniek.
Door regelmatig deze techniek te oefenen krijg je hem onder de knie.
Als je uiteindelijk deze techniek over kan zetten op de didgeridoo dan blijf je verbonden met de grondtoon (zoemtoon) en kan er een diepe rust ontstaan. Als je met andere mensen samenspeelt kan dit effect nog extra versterkt worden.

Een “neven effect” die het didgeridoo spelen heeft is dat het een gunstig effect kan hebben op de spieren en het weefsel van de mondholte en strottenhoofd. Als dit verslapt raakt kan je gaan snurken en/of krijg je last van slaapapneu. Door regelmatig didgeridoo te spelen kan dit weer geheel of gedeeltelijk verbeteren.  

Je neemt je eigen didgeridoo mee, indien je deze nog niet hebt kan je via onderstaand e-mailadres een starters didge bestellen.  

Met deze cursus krijg je veel technieken aangereikt, je kan dan thuis verder aan de gang. Thuis regelmatig spelen is uiteraard het advies om verder te komen. 

Cursus info: Workshop 26-5-21 van 13:30-16:30
Wil je meer informatie mail naar:
info@hofvanook.nl